Kosten besparen!

VL Vision is uw boekhouder voor Rotterdam e.o.

Bent u gevestigd in de omgeving Rotterdam? VL Vision is uw boekhouder gevestigd in de omgeving Rotterdam. Wij zijn volop werkzaam in Rotterdam, Vlaardingen, Oud-Beijerland, Barendrecht en Schiedam.

Wij zorgen er voor dat wij uw gehele administratie uit handen nemen. Uw boekhouding zal effectief en efficient worden afgehandeld, met tussentijdse rapportages en financieel advies. VL Vision biedt een totaalpakket aan administratieve diensten.

Onze focus ligt bij de kosten. Belangrijk is dat u niet teveel betaalt voor kwaliteit. Wij bezitten de kennis van de marktprijzen. Daarbij hebben wij samenwerkingsverbanden met grotere partijen die veelal (bijna) marktleider zijn.Wij kunnen ervoor zorgen dat u minimaal 15% minder gaat betalen. Belt u nu met KPN dan kunnen wij u direct een korting van 25% op uw jaarkosten aanbieden. Hier merkt u verder niks van behalve dat u ziet dat uw rekening flink lager is. Belangrijk voor ons is wel dat door alle partijen kwaliteit wordt geleverd. Wij inventariseren, vergelijken en laten u zien hoe u kunt besparen. Natuurlijk geheel vrijblijvend

Indien u op zoek bent naar een boekhouder in de omgeving Rotterdam, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wie zijn wij?

Een samenwerkingsverband van mensen met specialistische kennis van de markt. Wij hebben ruime ervaring.

Hoe werken wij?

De klant staat centraal. Onze toegevoegde waarde is dat wij meedenken en met concrete oplossingen komen. Wij willen dat u tevreden bent ook nadat u onze factuur heeft betaald.

Kosten

Wij werken zowel op no cure no pay als op fixed fee basis

Procedure na opnemen contact

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij in een persoonlijk onderhoud inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Wij onderscheiden ons door onze snelheid en goedkopere produkten en diensten.

Advies nodig?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier in.