Kosten besparen!

Missie

Kosten besparen en efficiënt werken voor iedereen.

Onze focus

VL Vision biedt een totaalpakket aan kostenbesparingen. Enerzijds wordt gekeken naar de inrichting van de financiële administratie. Zijn de bedrijfsprocessen effectief en efficiënt ingericht. Hoe is de interne controle? Betaalt u niet teveel belasting? Anderzijds kijken wij concreet naar de werkelijke uitgaven. .

Diensten

Wij bezitten de kennis van de marktprijzen. Daarbij hebben wij samenwerkingsverbanden met grotere partijen die veelal (bijna) marktleider zijn.Wij kunnen ervoor zorgen dat u minimaal 15% minder gaat betalen. Belt u nu met KPN dan kunnen wij u direct een korting van 25% op uw jaarkosten aanbieden. Hier merkt u verder niks van behalve dat u ziet dat uw rekening flink lager is. Belangrijk voor ons is wel dat door alle partijen kwaliteit wordt geleverd. Wij inventariseren, vergelijken en laten u zien hoe u kunt besparen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in:

Contracten

Veelal wordt het als lastig ervaren om een contract over te sluiten. Er zijn vaak veel administratieve handelingen mee gemoeid. Wij nemen dit en eventuele contractbesprekingen van u over en leveren desgewenst een compleet contractregister met opzegtermijnen.

Wie zijn wij?

Een samenwerkingsverband van mensen met specialistische kennis van de markt. Wij hebben ruime ervaring.

Hoe werken wij?

De klant staat centraal. Onze toegevoegde waarde is dat wij meedenken en met concrete oplossingen komen. Wij willen dat u tevreden bent ook nadat u onze factuur heeft betaald.

Kosten

Wij werken zowel op no cure no pay als op fixed fee basis

Procedure na opnemen contact

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij in een persoonlijk onderhoud inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Wij onderscheiden ons door onze snelheid en goedkopere produkten en diensten.

Advies nodig?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier in.